Verzenden en Retourneren

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor al onze producten geheel gratis. Milimade maakt gebruik van de bezorgservice van GLS. Zodra uw keuze is gemaakt krijgt u van GLS een bericht met daarbij een track and trace code om uw pakket te kunnen volgen.


Retourneren
Wanneer de kleding niet lekker zit en/of de maat was niet goed is,  kunt u het binnen 7 dagen na de dag van bezorging retourneren. Zo kunt u het ruilen of uw geld terug krijgen. Kleding uit de uitverkoop kunnen alleen worden geruild.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Let op: alle producten tijden de black friday dagen kunnen alleen geruild worden en niet retour gestuurd worden voor uw geld.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door de ondernemer in rekening gebracht worden voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument
Doe de kleding die u retour wilt zenden terug in de doos of verzendzak, inclusief de retourbon die meegezonden wordt . De kleding mag niet gedragen of beschadigd zijn en moet voorzien zijn van alle door ons meegezonden labels. Voeg hierbij de originele bon/factuur. en ingevuld retourformulier

Voorwaarden:
–         Jas moet terug gestuurd worden in originele verpakking
–          Kaartjes niet verwijderd
–          Retourbon bijvoegen
–          Kleding is niet gedragen en onbeschadigd
–          Factuur bijvoegen

Als niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt de retour niet geaccepteerd.

Retouradres:
Milimade
Nieuwe Hemweg 7-K
1013 BG Amsterdam